Нашите ценности

Упражняването на адвокатската професия е също бизнес.
В Стоева, Чомпалов и Знеполски основаваме предприемаческата си култура на:

По-ефективен бизнес подход

В съвременния свят, особено след пандемията от COVID-19 и напредването на технологиите, не е нужно да имаш скъп офис и голям административен персонал, за да имаш репутацията на добра адвокатска кантора. За нас работят опитни адвокати при достъпни часови ставки. Ние не мотивираме нашите адвокати да увеличават времето, в което работят по конкретна задача. Ние поощряваме ефективността им.

Разбиране на бизнеса

Клиентите не само очакват техните адвокати да познават закона, но също и да разберат бизнеса, целите и приоритетите им, преди да пристъпят към разрешаване на правните въпроси. Това е, което ние правим. Освен това, ние сме достатъчно гъвкави за да предложим на нашите клиенти най-удобния за тях вариант за заплащане на възнаграждението ни, съгласно техните нужни, независимо дали това е фиксирано възнаграждение, часови ставки или друга иновативна уговорка. В определени съдебни дела за обезщетения за лични вреди, ние поемаме всички разноски и получаваме възнаграждение, само ако спечелим делото на нашия клиент.

Първокласно обслужване

В нашата работа ние сме „перфекционисти“ и целта ни е да предоставим проактивни, вариантни и практически ориентирани съвети. Нашите клиенти знаят, че могат да разчитат на нас по всяко време и че управляващите съдружници работят по всеки казус от началото до самия край.

Доверие

Адвокатът трябва да печели доверието на клиентите всеки ден, като поставя техните интереси и нужди на първо място. Умишлено ограничаваме броя на приетите дела до ниво, на което да можем да ги управляваме, за да можем да имаме удовлетворението от истински дългогодишни отношения с нашите клиенти.

Адвокатско съдружие с експерти в различни области на правото

Стоева, Чомпалов и Знеполски е българско адвокатско съдружие с екип от адвокати, утвърдили се като експерти в различни области на правото. 

В този състав адвокатското съдружие работи от ноември 2017 г. след отделянето на Ирина Стоева и Йордан Чомпалов от техните предишни адвокатски дружества. 

Ирина Стоева е известен и препоръчван специалист в областта на фармацевтичното,  търговското и застрахователното право. 

Целия професионален стаж на Йордан Чомпалов е свързан с правото на капиталовите пазари, ценните книжа и финансиранията, където е признат за експерт от колегите си. 

Петър Знеполски е добре известен като специалист в областта на застрахователното право, което практикува от 1996 г. досега. 

Наталия Йорданова от 2010 г. успешно защитава клиенти в административни и административно-наказателни дела. 

Защо да изберете Стоева, Чомпалов и Знеполски? 

Съдружниците в нашата кантора имат над 25 години опит в правното обслужване на клиенти

Ние сме утвърдена и уважавана адвокатска кантора в София, която постига отлични резултати за своите клиенти. На нас ни доверяват големи и значими дела, свързани с застраховане, търговски сделки, недвижими имоти, административни актове и административни санкции.

Опитни адвокати от София

Адвокатско съдружие Стоева, Чомпалов и Знеполски се ползва с добро име и безупречна репутация сред професионалната юридическа общност в страната. Всички членове на екипа са вписани в Софийската адвокатска колегия и работят в съответствие с изискванията на Закона за адвокатурата в България.

Статии на нашите юристи се публикуват в различни международни правни издания. Управляващите съдружници са консултанти на мултинационални и местни компании и имат дългогодишен опит в застрахователното, фармацевтичното и корпоративното право, инвестициите и финансиранията.

Конфиденциалност и висока професионална етика

Вашата лична информация няма да напусне нашия офис. Безкомпромисно се ръководим от най-строгите правила на адвокатската тайна и професионалната етика, за да могат нашите клиенти напълно да ни се доверяват и да бъдат спокойни, че конфиденциалността е гарантирана и защитаваме изцяло техните интереси.

Прозрачност, удобство и постоянен диалог с клиентите

Това са основните принципи за предоставяне на правни услуги, върху които изграждаме работата си с клиентите. 

Качествени правни услуги на достъпни цени

Предоставяме адвокатски услуги по качество, сравнимо с големите кантори в България, но на по-ниски цени, тъй като сме оптимизирали разходите за офис и технически персонал и съчетаваме опита на съдружниците с енергията на младите колеги.

Отстъпки на корпоративни клиенти

При договорености с корпоративни клиенти, когато е възложен голям проект или обемът на работа е повече от обичайното, адвокатското съдружие предлага индивидуални ценови оферти с включени отстъпки.

Адвокатска подкрепа

Ние предоставяме нашата безвъзмездна адвокатска подкрепа на клиенти в затруднено материално положение чрез безплатна първоначална консултация.

Готови ли сте да обсъдим вашия случай?

Поискайте консултация с нашия екип.

 

Препоръки

„Стоева, Чомпалов и Знеполски са много надеждна кантора с опитни съдружници, които имат задълбочени познания по въпросите, с които се занимават.“
(Legal 500).

„Екипът на Стоева, Чомпалов и Знеполски представлява уникална комбинация от професионализъм, опит и всеотдайност… Тяхното неподправено отношение и ангажираност към всеки проект е впечатляващо и много удовлетворително. Екипът на Стоева, Чомпалов и Знеполски са прецизни и бързи. Нуждите на клиента са в сърцевината на техния модел и резултатите им винаги надминават моите очаквания“
(Legal 500).

„Това е екип от отлични юристи, които чудесно комуникират помежду си и се допълват. Винаги отговарят навреме и работата им е от високо качество“
(Legal 500).

Нашата история

Професионалните и лични отношения между управляващите съдружници в Стоева, Чомпалов и Знеполски започват от студентските им години, когато те завършват специалността „Право“ в един и същ университет. Ирина Стоева и Петър Знеполски започват своя професионален опит в застраховането като юрисконсулти в застрахователна компания Булстрад. Преди да се съберат в настоящата кантора, от 2004 г. до есента на 2017 г., Йордан Чомпалов и Ирина Стоева са партньори в правни кантори, които си сътрудничат в редица големи проекти, а Петър Знеполски, след вписването си като адвокат през 2009 г., сформира заедно с Ирина Стоева екипа, занимаващ се със застрахователни и търговски дела.

Stoeva, Tchompalov & Znepolski
Клиенти на Стоева, Чомпалов и Знеполски