Назад
02.02.2018

Управляващият съдружник Йордан Чомпалов с признание от Legal 500

Стоева, Чомпалов и Знеполски има удоволствието да обяви, че управляващият съдружник Йордан Чомпалов е включен в „Залата на славата“ от Legal 500 като български адвокат в сферата на капиталовите пазари в класацията за Европа, Близкия изток и Африка (EMEA).

Йордан Чомпалов е единственият български адвокат в „Залата на славата“ за ЕМЕА в областта на капиталовите пазари, отличен заради дългогодишната отлична работа като партньор в адвокатска кантора ДТТ, преди основаването на Стоева Чомпалов & Знеполски през ноември 2017 г.

„Залата на славата“ на справочника Legal 500 отбелязва адвокати, които са получили висока оценка от клиентите си в продължителен период от време. „Залата на славата“ подчертава за клиентите партньорите в адвокатските кантори, които са на върха на професията. В EMEA критериите за включване в „Залата на славата“ са лицето да е било отличено в продължение на 7 последователни години от The Legal 500 като един от елитните водещи адвокати в съответната сфера. По-малко от 1500 партньори в цяла Европа, Близкия изток и Африка са включени в първоначалния списък.